((این داستان واقعیست))

برای انسان نابینا شیشه و الماس یکی است..اگر کسی قدر تو را ندانست فکر نکن تو شیشه ای...او نابیناست

((این داستان واقعیست))

برای انسان نابینا شیشه و الماس یکی است..اگر کسی قدر تو را ندانست فکر نکن تو شیشه ای...او نابیناست

۶۱+ بعد نوشت

اندیشیدن به پایان هر چیز..

شیرینی حضورش را تلخ می کند...

بگذار پایان تو را غافلگیر کند...

درست مثل آغاز!!!

************************************************************

سلام دوست جونای گلم...

من اووووووومدم....

دلم برای همه تون واقعا تنگ شده بودقلب

نبودنم تقصیر من نبود..این کامپیوترم با من لجبازی می کرد....بعد که ترسوندمش خودش دو دستی وبلاگ عزیز و دوستان گلم رو بهم برگردوندمژه

این چند وقته چون مامان گلم مریض بودن هیچ جا نرفتیم...

تا برادرم از سفر برنگشت معلوم نشد بیماریشون چیه...

واقعا من موندم بعضیا چطور اسم خودشون رو می زارن دکتر...

اون شبی که مامانم بد حال بود ساعت ١٢ شب با ماشین برادرزاده ام رسوندیمشون بیمارستان....

تو پرونده مامان نوشته بودن بیمار خانم......۶۴ ساله و دکتر دقیقا بر عکس خوند و به برادرزاده ام نگاه کرد و گفت خوووووب بیمار مرد ٢۴ سالهآخ...بعدم رو به پسر برادرم می گه خوب پسرم مشکلت چیه؟بگو من می شنوم!!!!اوه

پسر برادرم گفت والله من مشکلی ندارم...ولی مادربزرگم حالشون خوب نیست..بعد یه نگاهی اینجوری من کردتعجب و بعد دو تاییمون اینجوری شدیمخنثی

بعدم یه سری عکس و آزمایش انجام دادن و گفتن خوشبختانه آنفولانزای نوع آ نیست...

چند روز بعد که برادرم برگشت و عکس رو دید گفت که بیماریشون نمی دونم چی چی واکسه (یه اسم عجق وجق گفت که من نفهمیدم)...بعد دید من اینجوریمیول  گفت ساده اش میشه ذات الجنبسوال

خدا نصیب هیچکس نکنه...خیلی بیماری سختیه...نفس کشیدن خیلی سخته و ضمنا ریه ها به شدت دردناک هستن...تا چند روز هم هیچی نمی تونستن بخورن...

ولی شکر خدا الان خیلی بهتر شدن ...

و اما در مورد دودو خان:

یه دادگاهی ١٨ آذر ماه داشتیم  که دودو خان تقاضا کرده بود ماهی یه سکه رو  کمش کنن...یادتونه؟(البته تو دادگاه که می گفت اصلا ندم!!!)

٢١ بهمن حکمش اومد...

یه حکم پر از کلمات عجق وجق که من فقط آخرش رو فهمیدم که دادگاه تقاضای ایشون رو رد کرده و با اجازه شون باید سکه های معوقه رو هم پرداخت کنن...

البته فعلا حال و حوصله و علاقه ای ندارم که برم سراغش...

ولی اگر برم بازم جلب و زندان و این حرفاست....

اونم که الان فکر می کنه چون خونه شون رو عوض کردن  من دیگه دستم بهشون نمی رسه....ولی آی حال می ده آدم دم در خونه شون با مامور بره...

حالا بستگی به حال و حوصله ام داره...ضمن اینکه خود سکه برام اهمیتی نداره....شاید فقط برای حصول نتیجه نهایی کارهام رو پیگیری کنم...والا من وقتی تو اون دادگاه که خودش و دوستاش دست روی کتاب خدا گذاشتن و قسم خوردن خیالم راحت شد که دیگه طرف حسابشون من نیستم و قرانه و بعد مالی قضیه دیگه برام هیچ اهمیتی نداره...

غیر از دادگاه ١٨ آذر هم که به درخواست دودو بود این چند ماهه (از مهر ماه که دادگاه اعسار نفقه بود)دیگه هیچ دادگاهی نرفتم....

تا ببینیم خدا چی می خواد

و اما داخل خونه هم زیاد بیکار نبودیم

البته این چند وقت مهمون زیاد داشتیم  ولی تو اوقات فراغت تصمیم گرفتیم از وسایل شیرینی پزی خریداری شده هم کمی استفاده کنیم

اینم محصولات این چند روز:

١-شکلات نارگیلی(داخلش نارگیله و بیرونش شکلات) که مشتریش زیاد بود و زود تموم شد.البته من خودم قهوه ایش رو بیشتر می پسندم

٢-شیرینی نخودچی(اگر یه کمی بعضیاش جابه جا شده به خاطر اینه که این در طلقیه روش جا نمی افتاد )

٣-نان برنجی

۴-گل برنجی(مزه اش مثل همون نون برنجیه....اسمش رو هم خودمون گذاشتیم گل برنجی)

۵-لوز پسته(یه کم دیر عکس گرفتم و یه کمش خورده شده)

۶-لوز بادام

٧-شله زرد روز ٢٨ صفر

٨-کیک جوجه کباب برای تولد دختر اون یکی برادرم که چون مسافرت بودن و تهران نبودن امروز براش پختیم....عزییییزم ١۴ سالگیت مبارک

٩-کیک تولد خودم که خواهر گلم یواشکی خونه شون برام پخت و صبح زود برام آورد...بوووووووووووووووس برای ماه ترین و مهربونترین خواهر دنیا.بغل

هر کسی دستورهاشون رو خواست بگه حتما تو پست بعد می زارم...ضمن اینکه این دفعه دیگه یادم موند و از مراحل کار هم عکس گرفتم...

حالا دیگه بیام وبلاگاتون رو بخونم که خییییلی دلم تنگ شده برای همه تون

انشالله سعی می کنم تا فردا اگر مشکلی پیش نیاد به همتون سر بزنم...

قلب

******************************************************

پ.ن 1: حتما حتما این لینک رو ببینید...من که دلم به شدت خواست

پ.ن 2: دوست جونام طرز تهیه شیرینیها رو براتون تو ادامه مطلب گذاشتم..

____________________________________________________________________

می خواستم طرز تهیه شیرینها رو تو پست بعد بزارم ولی چون بچه ها ازم خواستن زودتر بزارم تصمیم گرفتم همین جا بزارمش...

هر چند مطمئنم خودتون خیلی بهتر از من بلدین

                                       کیک جوجه کباب

دستور خود کیک رو بارها گذاشتم....همون دستور کیک اسفنجیه که برای کیک مزرعه و استخری قبلا گفتم

ولی برای تزیینش  بعد از اینکه کیک رو از قالب خارج کردین و کمی از حرارت افتاد روش یه لایه نازک خامه می مالین..در واقع خامه اینجا فقط نقش چسب رو بازی می کنه....

بعد کمی پودر نارگیل رو برمی دارین و یک قطره رنگ خوراکی زعفرانی داخلش می ریزین و می زارین کنار(مثلا برنج زعفرونیتونه)...

بعد از اون روی کیک رو با پودر نارگیل معمولی و سفید کاملا می پوشونین..در واقع نارگیل ها همون برنجمون هستن و بعد نارگیل زعفرانی رنگ رو روش میریزین

و اما برای تهیه گوجه و جوجه کبابش به خمیری با دستور زیر نیاز دارین

شیر ١ لیوان

پودر نشاسته گندم :1 لیوان

شکر :2/1 لیوان

همه مواد رو داخل قابلمه تفلون (حتما تفلون) می ریزیم و روی حرارت قرار می دیم تا به صورت خمیر در بیاد و طوری بشه که خمیر دیگه حتی ذره ای به تابه نچسبه و جدا بشه

بعد که از حرارت افتاد آن رو دو تکه می کنیم و به بخشیش رنگ خوراکی آلبالویی سیر می زنیم و به تکه دیگه کمی رنگ خوراکی زعفرانی

    

بعد گوجه ها رو گرد می کنیم و کمی روش شکلات آب شده می ریزیم(مثلا کبابی شده) و بعد به سیخ چوبی می کشیم

برای جوجه ها هم تکه های مناسب برمی داریم  و کمی با بیفتکی روش می زنیم تا کمی واقعی تر به نظر برشه ..بعد قلم مو رو کمی(نه زیاد) به رنگ زعفرانی می زنیم و روش می کشیم و بعد بازم به شکلات آب شده می زنیم و دوباره روش می کشیم(مثلا کباب شده)

 

                                   شکلات نارگیلی

مواد لازم:

پودر نارگیل :1 پیمانه(100 گرم)

پودر قند : 50 گرم

گلاب : 3 قاشق سوپخوری

شکلات تخته ای (قهوه ای و سفید)

روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

پودر نارگیل رو آسیاب می کنیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه

بعد پودر قند و گلاب رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم ..طوریکه وقتی به شکل توپ در میاریم چسبندگیش خوب باشه و از هم نپاشه....بعد به اندازه یه فندق از موارد رو بر می داریم و به شکل گرد در میاریم و در یهک ظرف می چینیم و ظرف رو به مدت 5 دقیقه تو یخچال قرار می دیم تا کمی خودش رو بگیره.

تو این فاصله شکلات تخته ای رو به روش بن ماری اب می کنیم(ظرف حاوی شکلات رو مستقیم روی حرارت قرارندین و حتما داخل یه ظرف آب قرار بدین بعد روی حرارت بزارین)و برای اینکه خیلی سفت نباشه کمی روغن مایع بهش اضافه می کنیم

بعد توپهای نارگیلی رو داخل شکلات (که دیگه آب شده و از روی حرارت برش داشتیم ) میندازیم و با چنگال یا قاشق با احتیاط بر میداریم تا شکلاتهای اضافه بریزه....

      

بعد روی  کاغذ روغنی می زاریم و به مدت 10 دقیقه دوباره تو یخچال قرار می دیم تا شکلاتش سفت بشه و بعد که سفت شد با شکلات آب شده یا هر چیز دیگه که خواستید تزیینش کنید

تو عکس شکلاتهای سفید از شکلات تخته ای سفید تهیه شده

 

                                     شیرینی نخودچی

مواد لازم:

آرد نخودچی: 450 گرم                     آرد گندم :  50 گرم

پودر قند:250 گرم                           پودر هل: 1 قاشق چایخوری

روغن جامد :250 گرم                     پودر پسته برای تزیین(به میزان لازم)

 

طرز تهیه:

پودر قند و روغن جامد رو با همزن می زنیم تا سفید بشه

آرد نخودچی رو کمی روی حرارت تفت می دیم تا بوی خامیش گرفته بشه(زیاد تفت ندین که سیاه بشه)

بعد آرد نخودچی و آردگندم رو به مخلوط پودرقند و روغن اضافه می کنیم..(روغن رو نباید بیش از این مقدار ریخت چون شیرینی ترد و شکننده می شه)

بعد پودر هل رو اضافه می کنیم.

خمیر رو به حدی ورز می دیم که به روغن بیافته...وقتی خمیر رو توی دست حالت می دین نباید ترک بخوره و باید کاملا منسجم باشه. یعنی وقتی گلوله ای از خمیر رو در دست پهن می کنیم نباید متلاشی بشه...

خمیر رو به مدت 24 ساعت در دمای محیط و در داخل کیسه فریزر قرار می دیم.

بعد از 24 ساعت خمیر آماده شده رو به ارتفاع یک سانت پهن می کنیم و روی کاغذ روغنی با قالب 4 پَر قالب می زنیم و  و روی شیرینی ها کمی پودر پسته می ریزیم

 

 

 

بعد سینی رو داخل فری که از 10 دقیقه قبل گرم شده قرار می دیم

درجه حرارت فر 300 درجه فارنهایت(148 درجه سانتیگراد) به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط

اگر مراحل کار رو درست انجام بدین هم مزه اش از مزه بیرونی ها بهتره هم خرد نمیشه

 

شیرینی نان برنجی

مواد لازم:

آرد برنج: 500 گرم                           روغن:250 گرم

پودر شکر نرم:175 گرم                    گلاب: 2/1 پیمانه

تخم مرغ: 1 عدد                            پودر هل: 1 قاشق مرباخوری

تخم خرفه: به میزان لازم

 

طرز تهیه( به روش خانم گلریز کاوه)

روغن و پودر شکر و زرده تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا  کاملا نرم و لطیف بشه.بعد سفیده تخم مرغ رو جداگانه خوب بزنید تا سفت بشه و بعد به مواد  فوق اضافه کنید.پودر هل رو با آرد مخلوط کرده و بعد همه مواد رو با هم مخلوط کنید و در مرحله آخر گلاب رو اضافه کنید.

خمیر آماده شده رو هم می تونید داخل قیف ماسوره کنگره دار بریزید(که ما این کار رو نکردیم) و هم اینکه با دست فرم بدین و بعد با قالب دیگه(که مال ما ستاره ای بود) روش شکل بندازین...ضمنا مهر مخصوص نان برنجی هم تو بازار هست که بعدا شوهر خواهرم برام خرید...

کف سینی رو کاغذ روغنی بندازین و شیرینی ها رو روی اون بچینین و بعد تخم خرفه ها رو کمی روش بپاشین(اگر با نمکدون بپاشین بهتره)

سینی رو در فر که از 10 دقیقه قبل گرم شده قرار میدیم

درجه حرارت فر 170 درجه به مدت یک ربع تا 20 دقیقه...توجه کنید که رنگ شیرینیها نباید تغییر کنه...

ما یه تعدادی از این شیرینیها رو هم به رنگ زرد آماده کردیم...یعنی به نصف مواد شیرینی 2-1  قطره رنگ زعفرانی اضافه کردیم

 

شیرینی گل برنجی

موادش عینا همون مواد نون برنجی هستش

به بخشی رنگ آلبالویی سیر   و به بخشیش رنگ سبز روشن و به بخش دیگه اش رنگ زرد رعفرانی اضافه کنید

بعد تعداد 5 یا 6 عدد گلوله های کوچک یک  رنگ(مثلا زرد) برای گلبرگها جدا کنید و از رنگ دیگه یک گلوله برای مرکز گل 

بعد گلوله ها رو مرتب به هم می چسبونیم و کمی به هم فشار می دیم ...وقتی شیرینی داخل فر قرار بگیره گلبرگها کاملا به هم می چسبن و از هم جا نمیشن

برای برگها هم می تونین از خمیر سبز استفاده کنین

درجه حرارت فر هم درست مثل نان برنجی هستش

 

 لوز بادام و لوز پسته

یه روش کاملا من درآوردی نیشخندکه ربطی به لوزهای دیگه نداره ولی مزه اش دقیقا مثل همونهاست ...فقط راحتتره

مواد لازم:

بادام خام یا پسته : 200 گرم(بستگی داره کدوم رو بخواین درست کنید)

پودر قند : 500 گرم

سفیده تخم مرغ: 1 عدد

پودر نارگیل: 100 گرم

وانیل : 4/1 قاشق مرباخوری

گلاب:3/1 استکان معمولی

بادام  رو چرخ کنید و چند بار با سایر مواد اسیاب کنید تا کاملا نرم بشه

بعد داخل ظرف پهن کنید و برش بزنید و بعد به مدت 2-1 ساعت داخل یخچال بزارید تا خودش رو کاملا بگیره

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد